Giften

Steunt u ons ook?

Inloophuis Rouw is een initiatief van betrokken vrijwilligers. De gemaakte kosten worden gefinancierd uit onder andere subsidies en giften. Een financiële bijdrage is altijd welkom. 

U kunt gebruik maken van de QR-code op deze pagina, het is heel eenvoudig en uw donatie staat direct op de bankrekening van Inloophuis Rouw. Het bedrag bepaalt u helemaal zelf.

Wit u geen gebruik maken van een QR-code? Vraag ons dan om het bankrekeningnummer; info@inloophuisrouwassen.nl

 

QR code donatie tm 8 april 2024

Scan de QR-code om te betalen voor Gift Inloophuis Rouw Assen.
Gebruik de Camera App op je telefoon.

Via deze link komt u ook bij het betaalverzoek.

Het bankrekeningnummer staat op naam van één van onze vrijwilligsters, omdat het niet mogelijk is om een zakelijke rekening te openen voor dit vrijwilligersinitiatief. Binnenkort zal dit omgezet worden naar een zakelijke rekening.

Mogen wij uw naam en gift vermelden op onze website? Stuur ons een mail met daarin uw naam en het bedrag van uw gift. Dan zullen wij dit plaatsen op deze pagina.

Een mooie donatie voor het Inloophuis Rouw

En dan ineens gaat de telefoon; de Boskamp!
‘Eén van onze langst werkende medewerker, Alex de Fretes, gaat met pensioen. Hij heeft aangegeven dat hij het zou waarderen een bijdrage te ontvangen ten gunste van het Inloophuis Rouw’.

Donderdag 16 maart jl. was het zover, de afscheidsreceptie. Alex gaat met pensioen!

Onze vrijwilligsters van het Inloophuis Rouw waren hierbij ook aanwezig. De belangstelling om afscheid te nemen, en Alex te bedanken, was groot en zo ook de donaties.

Het Inloophuis Rouw mocht een mooi bedrag in ontvangst nemen. Wij willen ten eerste Alex bedanken voor deze gulle gift en natuurlijk ook alle bezoekers die dit mogelijk gemaakt hebben. Niet te vergeten; de samenwerking met Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp om dit alles te realiseren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *